Universitatea din București vă invită la Atelierul Digital, o oportunitate pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor putea învăța despre ce înseamnă un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanța unei pagini de contact pe propriul website sau cum să își facă un formular de feedback online. Următoarea sesiune va avea loc la Facultatea de Drept a Universității din București, amfiteatrul A2, Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, în ziua de sâmbătă, 15.10.2016, în intervalul orar 11:00 – 14:00. Este de ajuns să participați doar la o sesiune pentru a vă începe drumul către certificarea Google.

Participarea la eveniment este gratuită.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de 3 ore. După finalizarea cursului, participanții vor aprofunda cunostințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe, recunoscută de toți angajatorii din Europa.

La eveniment va fi prezent unul din următorii specialiști Google – Elena Dobre, strategist în marketing online ; Cristian Ignat, Fondator Canopy ; Anabela Luca, Managing Director și  Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade ; Dragos Smeu, Performance Manager Kubis Interactive ; Adrian Enache, Co-founder The Masterplan Agency ; Birtha Attila, fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director iProspect.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea din București.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelieul Digital pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This