BuzzCamp, proiect marca Inspire Group, cel mai longeviv eveniment din România dedicat dezvoltării personale, recrutării și orientării în carieră pentru studenți și absolvenți, dă startul înscrierilor pentru ediția cu numărul 16, care va avea loc începând cu 19 octombrie în București și în alte 8 orașe din țară: Bacău (25 octombrie), Iași (27 octombrie), Cluj (1 noiembrie), Timișoara (3 noiembrie), Craiova (8 noiembrie), Brașov (15 noiembrie), Sibiu (17 noiembrie), Constanța (22 noiembrie).

La editia din acest an, BuzzCamp – A date with my future employer, organizatorii și-au propus să intermedieze angajarea și să-i ajute pe participanți să-și contureze abilitățile pe care aceștia le au, pentru o dezvoltare personală impecabilă, urmată de o carieră ghidată de succes.

Companiile prezente la BuzzCamp sunt în căutarea tinerilor studenți și absolvenți, care doresc să-și îmbunătățească în mod constant abilitățile, să-și descopere potențialul și alte talente, ajutându-i să-și concentreze atenția pe domeniul sau industria care îi pasionează cu adevărat și să-și descopere valențele neștiute până acum.

După cum v-ați obișnuit până în prezent, BuzzCamp nu este un târg de joburi. Pe lista de priorități a acestui eveniment se plasează pe primele locuri orientarea în carieră și dezvoltarea personală, pe lângă recrutarea specializată, realizată cu ajutorul experienței și dedicării Inspire Group. Îți oferim toate aceste servicii definite de dorința noastră de a ajuta tinerii profesioniști.

 În momentul în care tinerii participă la târguri de joburi, nu le sunt oferite servicii de orientare în carieră, nereușind de multe ori să găsească jobul potrivit nevoilor și cunoștințelor lor. Însă BuzzCamp este dedicat recrutării specializate, astfel încât fiecare tânăr aflat la începutul carierei sale să poată să-și urmeze pasiunea și visurile profesionale.

Workshop-urile și conferințele organizate în cadrul BuzzCamp16 vin în ajutorul participanților, ajutându-i să interacționeze cu lumea angajatorilor într-un mod diferit față de cum se așteptau. De asemenea, aceste interacțiuni îi ajută pe angajatori să-și dea seama cine este potrivit pentru oportunitățile de angajare pe care le oferă și potențialul căror persoane poate să-i ajute să treacă mai departe de un interviu individual. Ca participant, poți învăța și unele secrete ale meseriei speaker-ilor prezenți la eveniment, fără să trebuiască să faci tu o documentare detaliată în prealabil. Ai vrea să te trezești dimineața și să mergi la un loc de muncă de la care să obții mai mult decât satisfacție financiară? Poți face acest lucru dacă te pasionează cu adevărat domeniul în care lucrezi, iar găsirea acestuia poate fi făcută cu ajutorul orientării în carieră la BuzzCamp.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară  înscrierea în prealabil, prin completarea acestui formular.

Pin It on Pinterest

Share This