S-a deschis noul program de burse Fulbright – RAF Scholar Award 2017-2018 pe domeniul antreprenoriatului. Bursele Fulbright-RAF Scholar se adresează cadrelor didactice din departamentele tehnologice și de la facultățile de informatică, fizică, mediu și chimie ale universităților din România, interesate de programe de cercetare și pregătire academică în domeniul Antreprenoriatului.

Stagiul de un semestru se va derula la Universitatea din Rochester, în cadrul AIN Center for Entrepreneurship, unul dintre cei mai prestigioși promotori academici ai antreprenoriatului, în special în domenile tehnice, din Statele Unite ale Americii. Succesul acestui program presupune, în cea mai mare măsură, implicarea profesorilor interesați să deprindă sau să valorifice exemple de bune practici din domeniul educației antreprenoriale, după modelul educațional american. Totodata, acest program depinde și de interesul universităților din România față de acest domeniu și de susținerea pe care pot să o exprime aceste instituții față de profesorii care aplică.

Deadline-ul competiției pentru Fulbright-RAF Scholar Award 2017-2018 este 31 octombrie 2016.

Anunțul competiției poate fi consultat aici și pliantul informativ Fulbright RAF Scholar Award 2017-2018 poate fi consultat aici.

Mai multe detalii pot fi consultate la următorul link http://www.fulbright.ro/news/680-the-fulbright-raf-scholar-award-2017-2018.

 

Pin It on Pinterest

Share This