Săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, pe 14 şi 15 octombrie 2016, va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de joburi reunește 100 de companii şi 5000 de joburi. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship şi între 1000 – 1500 EUR, dar şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor, cu peste 3 ani experienţă. Pe lângă remuneraţia oferită, companiile au şi o serie de beneficii extra salariale. Accesul la eveniment este gratuit în baza CV-ului Barcode care poate fi descărcat pe www.hipo.ro.

Vizitatorii evenimentului au şansa să interacționeze cu peste 300 de reprezentanţi din cadrul celor  100 de companii participante. Mulți dintre angajatori au răspuns că orice întrebare este binevenită, companiile fiind acolo să discute cu cei prezenți, despre oportunitățile de carieră deschise, oportunitățile de dezvoltare, traininguri, etc. La capitolul întrebări specifice pe care reprezentanții companiilor le așteaptă din partea celor care le vizitează standul sunt: Care este experiența minimă pe care ar trebui să o aibă cei care doresc să lucreze în cadrul companiei dvs.?, Ce aptitudini/cunoștințe sunt necesare pentru pozițiile deschise?, Care sunt așteptările companiei de la candidați și cum se pot pregăti aceștia pentru un eventual interviu? Care sunt perspectivele de dezvoltare ale acestei poziții în cadrul companiei dvs.?

Remuneraţia oferită de companii pentru poziţiile deschise variază în funcţie de nivelul de experienţă, cerinţele jobului şi industria în care activează angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 EUR, iar pentru poziţiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 EUR. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 EUR, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia este cuprinsă între 1000-1500 EUR şi peste 1500 EUR.

54% dintre companiile prezente la eveniment oferă astfel de pachete angajaţilor, pe lângă pachetele salariale. Scopul acestor  beneficii suplimentare fiind acela de a menţine un grad ridicat de motivare şi satisfacţie la locul de muncă din partea angajaţilor.

Candidaţii care ocolesc sau nu răspund direct întrebărilor adresate în cadrul interviului alături de cei care nu oferă exemple convingătoare din experienţa anterioară sunt cei care au cele mai mari şanse să fie respinşi în urma întâlnirii cu angajatorul. Top 6 aspecte care pot descalifica un candidat în cadrul interviului, în funcţie de importanța pe care au acordat-o respondenţii companiilor prezente la Angajatori de TOP, arată astfel:

Cum poţi aplica la joburile deschise în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la poziţiile deschise, le recomandăm vizitatorilor să se înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la secțiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro. Prezența în cele două zile Angajatori de TOP este gratuită, în baza CV-ul Barcode pe care îl pot accesa din contul personal, de pe www.hipo.ro

Pe lângă cele 5000 de oportunităţi de carieră, evenimentul Angajatori de TOP le oferă vizitatorilor oportunitatea să participe la o serie de workshopuri şi conferinţe. Ediția aceasta a evenimentului conține peste 30 de SkillShop-uri și sesiuni TechTalks utile pentru dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor, dezvoltarea carierei şi sesiuni adresate celor pasionaţi de tehnologie. Pe lângă interacţiunea cu companiile renumite din domeniul tehnic, va avea loc si un Tech Corner, unde vizitatorii vor putea experimenta ultimele noutăţi în materie de gadgeturi şi roboţei. Participarea la workshopuri şi conferinţe este gratuită, iar cei interesaţi pot afla mai multe detalii aici.

 Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 14 octombrie 2016, în intervalul 10:00-18:00 şi sâmbătă, 15 octombrie, în intervalul 10:00-17.00, la Sala Palatului.

Pin It on Pinterest

Share This