Universitatea Transilvania din Brașov (Facultatea de Științe Economice și Departamentul de Afaceri), Romanian Foundation for Business Intelligence și Academia Română (filiala Iași) organizează a 10-a ediție (SEA 10) a Conferinței internaționale “Economic Experiences”. Evenimentul va avea loc pe data de 17-18 noiembrie 2016 în Aula Sergiu T. Chiriacescu (str. Iuliu Maniu, nr. 41A, Brașov), începând cu orele 09:30.

Conferința este adresată profesorilor universitari, cercetătorilor, experților, practicienilor și doctoranzilor în domeniile economiei, managementului, marketing-ului, dreptului, științelor sociale și multiculturalismului, și pentru partenerii lor din sectoarele publice și private.

Evenimentul va fi structurat în două părți: plenul conferinței și sesiunile interactive.

Prezentările de la conferință se vor concentra pe trendurile internaționale din zonele tematice abordate și asupra modului în care este perceput rolul cercetării atât din partea practicienilor și a sectorului privat, cu accent pe importanța comunicării efective și a eticii acestei relații.

A doua parte a conferinței va fi organizată în sesiuni interactive în conformitate cu temele de discuție trimise spre publicare de către cercetătorii care au participat la conferință.

Lucrările trimise spre publicare pot fi scrise în limba engleză, română sau franceză și vor fi publicate fie în Proceeding-urile conferinței sau în una dintre următoarele reviste: SEA – Practical Application of Science (http://sea.bxb.ro); Network Intelligence Studies (http://www.nis.bxb.ro/); Cross-Cultural Management Journal (http://www.cmj.bxb.ro/); Management Intercultural (http://www.mi.bxb.ro/); The Conference Proceedings (http://seaopenresearch.eu/testi/).

Mai multe informații despre Conferința internațională “Economic Experiences” pot fi consultate aici.

Pentru orice întrebări o puteți contacta pe dna. Alexandra Lotzing-Stanciu la adresa de email info@seaopenresearch.eu.

Pin It on Pinterest

Share This