Asociația SoNoRo și Universitatea din București au plăcerea să vă invite duminică, 30 octombrie 2016, începând cu ora 20:00, la concertul aMUSEbouche V din cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, ediția a XI.Concertul va avea loc în Sala de lectură a Facultății de Litere din cadrul Universității din București (str. Edgar Quinet 5-7).

Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo este organizată în perioada 28 octombrie şi 14 noiembrie 2016 sub înaltul patronaj al Preşedintelui României. Festivalul poartă în acest an numele „La Muse et le Poète” şi promite în 20 de concerte întâlniri cu 23 de muzicieni din 18 ţări, printre care pianiştii Olli Mustonen şi Louis Lortie, violoniştii Mihaela Martin, Ilya Gringolts sau Philippe Graffin, violistul Lars Anders Tomter, violonceliştii Frans Helmerson, Christian Poltera sau Maximilian Hornung.

Programul complet al Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo poate fi consultat aici.

În cei 10 ani de existență, Festivalul SoNoRo a devenit unul dintre cele mai importante evenimente din viața culturală a Bucureștiului, remarcându-se prin înaltă ținută, perfomanțe artistice  remarcabile și o organizare meticuloasă, beneficiind  de o atenție deosebită din partea întregii mass-media.

Pin It on Pinterest

Share This