Asociația Braziliană pentru Educație Internațională (FAUBAI), în parteneriat cu British Council, au realizat ghidul ”Guide to Brazilian Higher Education Courses in English”, care conține informații despre posibilitatea studenților străini și a celor de la Universitatea din București de a urma programe de studii în limba engleză la instituțiile de învățământ superior din Brazilia. Ghidul prezintă 45 de instituții braziliene de învățământ superior care oferă cursuri diferite în limba engleză. Dintre acestea, 21 de instituții de învățământ superior provin din regiunea de sud-est, 17 din regiunea de sud, 5 din regiunea de nord-est și 2 din regiunea de centru-est.

Ghidul conține, de asemenea, principalele linii de orientare, utile pentru studenții interesați să se înscrie la aceste cursuri universitare desfășurate în limba engleză în Brazilia.

Mai multe detalii despre programele de studiu în limba engleză care se desfășoară la instituțiile de învățămînt superior braziliene, precum și ghidul ”Guide to Brazilian Higher Education Courses in English” pot fi accesate aici.

Pin It on Pinterest

Share This