Consiliul Tineretului din România a lansat apelul de înscrieri pentru rețeaua națională „Povestea Generației Tale”. Proiectul are ca scop selectarea studenților care doresc să promoveze proiecte, în special platforma de e-learning – Laboratorul de Cariere și să se implice în crearea de legături între organizații de tineret, primării și consilii județene, pentru ca autoritățile locale să investească mai mult și mai strategic în tineri.

Înscrierile se fac până la data de 1 noiembrie, primul pas constând în realizarea unui film de 60 de secunde în care să convingi că ești persoana potrivită să lucreze cu CTR, să fie postat pe facebook pe pagina personală (postare publică, #PovesteaGenerației), iar ultimul pas este de a completa formularul de înscriere pe care îl puteți accesa aici.

În prima parte a proiectului, cei selectați vor promova Laboratorul de Cariere (www.laboratoruldecariere.ro), platformă de cursuri online inițiată de Școala de Valori și BCR, timp de 4 luni, cu rol de a a încuraja, facilita și consolida legăturile dintre studenţi, profesori şi specialişti din mediul business din România.

Voluntarii din cadrul rețelei vor beneficia de premii lunare de 300 de lei, formare și alte surprize asigurate de inițiatori – Consiliul Tineretului din România, Școala de Valori și Banca Comercială Română.

Mai multe detalii despre apelul de înscriei pentru proiectul „Povestea Generației Tale” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This