În perioada 25 – 26 noiembrie va avea loc ediția cu numărul IX a Top Talents România, reunind, ca în fiecare an, 250 de tineri cu potențial, cei mai buni la nivel național. În urma unui proces de selecție riguros, aceștia au ocazia să învețe, timp de 2 zile, de la profesioniști, care sunt pașii de urmat pentru o carieră de succes.

Evenimentul Top Talents România, organizat la Hotel Novotel din București, îşi propune să identifice şi să premieze tineri cu rezultate excepţionale şi cu motivaţie pentru dezvoltarea personală şi profesională. Proiectul se adresează studenţilor în ani terminali de facultate, masteranzilor şi proaspăt absolvenţilor.

Ediția din acest an oferă tinerilor oportunitatea de a se întâlnii cu reprezentanții companiilor Coca-Cola HBC România, Philips, Vodafone România, Google, Arctic, EY, Unilever, JTI Romania și Heineken Romania.

Agenda evenimentului Top Talents România este structurată astfel încât să ofere o experiență importantă de învățare și socializare celor 250 de finaliști. Vor fi conferințe și workshopuri susținute de companiile prezente, dar și zone de interacțiune precum Networking Career Corners.

În ceea ce privește speakerii evenimentului, în cadrul ediției Top Talents Romania din acest an, vor fi prezenți: Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania, Sergiu Negut, CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania, Vargha Moayed, EY Advisory Service Line Leader, Nicolae Vilceanu – Network Deployment Director, Vodafone România.

Alex Glod, senior trainer și TEDx Speaker, va susține un workshop de Storytelling. Participanții vor învăța cum să empatizeze cu audiența și cum pot comunica eficient. În cadrul workshopului „The power of self directed learning” echipa Rocketists le va arăta celor interesați cum poate deveni învățarea un proces valoros, productiv și distractiv.  Totodată, candidații pot afla de la reprezentanții companiilor participante informații utile despre oportunitățile de carieră deschise, procesul de selecție, modul în care poate evolua cariera lor.

Alături de Bogdan Grigore, candidații vor participa în prima zi a evenimentului la sesiunea Fun & Motivation, iar în a doua zi la workshopul de Public Speaking.

În cadrul evenimentului, Universum Events va organiza două activități interactive: Peak Performance și Beat the Box. Aceste sesiuni îi vor ajuta pe participanți să găsească soluții creative la probleme și să lucreze eficient în echipă.

Mai multe informații despre eveniment pot fi accesate aici.

Pin It on Pinterest

Share This