Dunărea, fluviul propriu-zis și bazinul său, componentele de mediu și cele socio-economice, ocupă un loc prioritar în programele europene de cercetare. Proiectul DANUBIUS-RI va primi de la Uniunea Europeană 40 milioane de euro, iar Danube Transnational Programme (DTP) finanțează proiecte inovative din domenii precum mediu, cultură sau responsabilitate socială.

Universitatea din București organizează miercuri, 23 noiembrie 2016, începând cu ora 09:00, un eveniment de informare privind Programul Transnațional Dunărea, la care vor participa reprezentanți ai mai multor ministere implicate în gestionarea fondurilor europene, precum și cercetători cu preocupări și rezultate importante legate de studiul Dunării.

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică, Splaiul Independenței 91-95.

Persoanele interesate de participarea la acest eveniment sunt rugate să se înscrie la adresa sorin.cheval@icub.unibuc.ro, persoana de contact domnul dr. Sorin Cheval.

Pin It on Pinterest

Share This