Radio România lansează către studenții și masteranzii pasionați de domeniul organizării de evenimente, comunicare sau jurnalism, invitația de a colabora și în acest an pentru organizarea Târgului Internațional de Carte GAUDEAMUS.

Ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură se va desfășura între 16- 20 noiembrie 2016 la Romexpo, iar perioada în care studenții se pot implica și pot participa la organizarea evenimentului este 10 – 20 noiembrie.

Activitățile se vor desfășura sub formă de voluntariat și acoperă o zonă mai largă, începând de la distribuirea de afișe și fluturași, la relații cu publicul, cu presa, relații internaționale etc.

Implicarea în organizarea unui astfel de eveniment reprezintă o oportunitate pentru cei care doresc să își dezvolte abilitățile de comunicare și interacționare și oferă șansa de a acumula  experiențe utile și interesante și multe satisfacții profesionale.

Cei interesați de această oportunitate de voluntariat sunt rugați să trimită un mail la adresa: dinisiamagureanu@yahoo.com, până cel târziu luni, 7 noiembrie.

Pin It on Pinterest

Share This