ECOTIC, în parteneriat cu Universitatea din București, demarează, în perioada 21-25 noiembrie 2016, campania ,,Dă viață naturii cu o idee bună!”, un nou proiect de conștientizare a importanței colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice adresat studenților.

Locul de derulare al campaniei va fi holul Facultății de Litere și cel al Facultății de Drept, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

În incinta celor 2 facultăți va fi amplasat un stand de cca 3 m, sub forma de Copac, fără frunze. Rolul studenților va fi acela da a înverzi și a da viață Copacului cu ideile lor referitoare la protejarea planetei sau soluționarea anumitor probleme curente legate de ecologie sau raspunzând corect la o întrebare.

Flyerele pe care vor fi așternute ideile/ răspunsurile au fost create simbolic sub formă de frunze. Pe spatele fiecărui flyer se află o întrebare la care studenții vor răspunde. Ulterior vor merge cu flyer-ul la Copac, unde vor primi din partea promoterilor un premiu instant.

De asemenea, echipa de promoteri ECOTIC le va explica studenților de ce este atât de importantă colectarea separată  a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Regulamentul campaniei este disponibil aici:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiența, unitate și omogenitate în indeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora. Misiunea ECOTIC este de a îndeplini responsabilitățile producătorilor cu privire la colectarea și valorificare DEEE în condiții de protecție a mediului și ținând cont de eficiența costurilor.

 

Pin It on Pinterest

Share This