Volumul Juvenile Cell. Five Years in the Jails and Labour Camps of Communist Romania. An excerpt (Celula de Minori. Fragment. Texte paralele) de Alexandru Teodorescu, tradus în limba engleză de James Christian Brown și editat de Lidia Vianu, a fost lansat oficial luni, 21 noiembrie 2016. Volumul a fost publicat de editura Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din București, The British Council, Institutul Cultural Român și Ambasada Irlandei.

Contemporary Literature Press publică astfel încă un volum realizat cu sprijinul Editurii Humanitas, care a acordat dreptul de a reproduce un fragment substanțial din volumul lui Alexandru Teodorescu despre detenția în închisorile comuniste.
Alexandru Teodorescu, stabilit în prezent în Germania, a fost arestat în liceu. A fost eliberat după cinci ani, și a devenit student la Facultatea de Engleză, ale cărei cursuri le–a absolvit cu nota 10 în anul 1970.

Volumul Juvenile Cell. Celula de minori poate fi consultat și descărcat la adresa de internet:  http://editura.mttlc.ro/teodorescu-juvenile-cell.html.

Mai multe informații despre Editura pentru Literatură Contemporană pot fi obținute aici www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă puteți adresa Editurii la adresa de email: lidia.vianu@mttlc.ro.

Pin It on Pinterest

Share This