A fost deschisă o nouă competiție din domeniul automotive care se desfășoară la nivel internațional Valeo Innovation Challenge 2017. Această competiție încurajează tinerii să inoveze pentru a realiza mașina anului 2030, mai inteligentă, mai prietenoasă cu mediul, mai intuitivă și mai distractivă.

Acceptând provocarea de a intra în Valeo Innovation Challenge 2017, studenții au oportunitatea de a deveni lideri în inovația de automobile și de a câștiga 100.000 de Euro! Și pentru prima oară, profesorii facultăților pot fi parte a echipelor.

Echipe formate din 2 până la 5 studenți pot trimite propunerile lor pentru cele două categorii:

  • Cea mai bună inovație tehnologică în domeniul automotive;
  • Cea mai bună idee de a utiliza mașina într-un nou mod.

Echipa câștigătoare la categoria „Cea mai bună inovație tehnologică în domeniul automotive” va avea oportunitatea de a-și dezvolta ideea într-un accelerator dedicat startup-urilor, partener Valeo.

Echipele finaliste vor zbura la Paris pentru ceremonia oficială de premiere din octombrie 2017.

Valeo va premia fiecare loc câștigător de la cele două categorii cu 100.000 de Euro, în timp ce echipele de pe locul 2 vor primi 10.000 de Euro.

Termenul limită de înscriere în competiție este 31 ianuarie 2017.

Valeo este un producător global de echipamente originale (OEM) și o companie promotoare a noilor tehnologii și sisteme pentru mașina viitorului. Inovația se regăseșe în ADN-ul Valeo și compania este în prezent una dintre susținătoarele  tehnologiilor de mașini care se conduc singure și tehnologiilor care reduc emisiile CO2.

Mai multe informații despre competiția Valeo Innovation Challenge 2017 pot fi consultate pe website-ul oficialpagina de Linkedin sau pagina de Facebook.

Pin It on Pinterest

Share This