Pe 9 decembrie 2016, începând cu ora 10:00, la Hotel Europa Royale Bucharest se organizează a 3-a ediție a evenimentului Business^Girls, o demonstrație de dezvoltare profesională la feminin. Tema conferintei este Skills managed by ladies. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Business^Girls este un proiect marca Inspire Group, care sustine formarea profesională a femeilor, într-un eveniment plin de povești inspiraționale, sesiuni de networking și workshop-uri dedicate diversității la locul de muncă.

Succesul la feminin va fi măsurat de către experți în diferite industrii, într-o conferință care vă poate oferi detalii picante despre cum să ajungeți în vârful ierarhiei, din perspectiva feminină. Către aceasta, vă vor îndruma speakerii prezenți la eveniment și vă vor destăinui ce impact are încurajarea diversității în companii.

După coffee-break, va urma workshopul dedicat politicii diversității din companii.

În termenii motivării și ai conducerii unei afaceri, locurile de muncă actuale au nevoie de modalități de colaborare și de susținere a proceselor și din partea femeilor. La Business ^Girls, puteți afla cum se face asta în companiile din România, printr-o încercare de demontare a miturilor legate de industriile specifice fiecărui gen.

Comparativ cu țările europene, numărul bărbaților manageri îl depășește cu mult pe cel al femeilor, însă România se află printre statele care au reușit să restabilească un echilibru al diversității. Potrivit cercetărilor conduse de Institutul Național de Statistică, pozițiile din management ale femeilor ajung la  un procent de 31,4%, însă statisticile tind să scadă atunci când vine vorba de companiile mai mari.

Provocarea întâlnită de femei pe piața muncii parcurge mai multe obstacole, dar există întotdeauna o soluție la care poți apela. Iar cele mai multe secrete se dezvăluie la Business ^Girls.

Cei interesați să participe la eveniment se pot înscrie aici.

Pin It on Pinterest

Share This