Cadre didactice din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității din București au participat în perioada 28-30 noiembrie 2016 la o întâlnire organizată în cadrul proiectului Erasmus+ ”Preparing primary teachers to lead inclusive learning” (PRETTi). Facultatea de Psihologie și Științele Educației a fost reprezentată în cadrul acestui eveniment de lector univ. dr. Cristian Bucur și asist. univ. dr. Elena Marin.

Proiectul Erasmus+ ”Preparing primary teachers to lead inclusive learning” vizează dezvoltarea unor noi abordări cu privire la rutele alternative de formare a cadrelor didactice în vederea dezvoltării competențelor și abilităților necesare cu scopul creării unui ambient educațional incluziv.

Ceilalți parteneri în proiectul Erasmus+, alături de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, sunt National Association of Resource Teachers – NART (Bulgaria), Asociația Raabe (Bulgaria), Research Institute for Child Psychology and Pathopsychology (Slovacia) și Universitatea din Cordoba (Spania).

Pin It on Pinterest

Share This