Joi, 8 decembrie 2016, Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB (Institutul de Cercetare al Universității din București) organizează un lunchtime seminar cu tema The Philosophy of Geo-Ontologies. Prelegerea susținută de Dr. Timothy Tambassi va avea loc începând cu ora 13:30, în sala de seminarii a IHR – ICUB (Str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Dr. Timothy Tambassi este bursier al Institutului de Cercetare al Universității din București în anul universitar 2016-2017. Titul proiectului său este New Perspectives for an Ontology of Geography. Mai multe detalii despre activitatea științifică a lui Timothy Tambassi pot fi consultate aici.

Lunchtime seminar este în prezent seminarul de cercetare al Secțiunii de Științe Umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București, în cadrul căruia membrii și cercetătorii asociați își pot prezenta lucrările. Acest seminar are loc săptămânal, în fiecare joi, în perioada octombrie – iunie. Seminarul începe la ora 13:30 cu un prânz informal, iar de la ora 14:00 cercetătorul are la dispoziție o oră pentru a-și prezenta lucrarea, urmată de o oră de dezbateri. Scopul acestui seminar este acela de a pune la dispoziție un mediu colegial, interdisciplinar și competitiv în care cercetătorii își pot testa ideile și perfecționa argumentele. Seminarul este deschis pentru membri ai Institutului și cercetători asociați, dar și pentru invitații acestora.

Înscrierea la eveniment se face prin trimiterea unui e-mail la adresa humanities@icub.unibuc.ro.

Programul complet al prelegerilor din cadrul Lunchtime seminar poate fi consultat aici.

Pin It on Pinterest

Share This