Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) organizează vineri, 9 decembrie 2016, Noaptea Culturală Neerlandeză. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Catedrei de Neerlandeză a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București și al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România. Noaptea Culturală Neerlandeză va avea loc la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (str. Pitar Moș, nr. 7-13) și va începe la ora 20:45, continuând până la ora 5:00.

Dacă ești curios să afli lucruri interesante despre Țările de Jos și ești pasionat de aspectele culturale sau de limba neerlandeză, ASLS te invită să iei parte la activitățile pregătite de voluntari. Vei fi spectatorul unei piese interesante de teatru, numită „Ai grijă să nu te îneci cu cele patru cuvinte” și vei asista la prezentarea „Țările de Jos vs. Belgia”.

Dacă ești dornic să afli lucruri interesante despre cultura neerlandeză, sau vrei să-ți impresionezi prietenii salutându-i în limba lui Van Gogh, nu trebuie să ratezi atelierele de poezie sau de limbă și concursurile de cultură generală. Și, nu în ultimul rând, seara se va încheia pe ritmuri de karaoke, Treasure Hunt și alte jocuri interactive. Te vor aștepta și mici surprize. ASLS promite distracție, voie bună și un bagaj de cunoștințe și experiențe noi care cu siguranță te vor îmbogăți sufletește.

Mai multe detalii despre Noaptea Culturală Neerlandeză și programul evenimentului pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This