Joi, 15 decembrie 2016, Secțiunea de Științe Umaniste a ICUB (Institutul de Cercetare al Universității din București) organizează cea de-a patra întâlnire din seria de workshop-uri pe tema The grant proposal: from research design to writing strategies. Prelegerea cu tema Discussion of examples va avea loc între orele 11:00 -13:00, în sala de seminarii a IHR – ICUB (Str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Organizatorii acestui seminar sunt Mihnea Dobre (IRH-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (New Europe College).

Workshopurile au ca scop oferirea unei ocazii cercetătorilor din științele umaniste și sociale să se întâlnească, să își împărtășească experiențele și să primească sfaturi despre cum se scrie un grant și să colaboreze pentru aplicațiile lor de granturi pentru call-uri naționale și europene. Această serie de workshop-uri se adresează în primul rând cercetătorilor aflați în stagiile timpurii ale carierei (până la 5 ani de la finalizarea doctoratului).

Rezultatul acestei serii de workshop-uri se dorește a fi crearea unei mici comunități de cercetători care vor continua să își ofere sprijin reciproc pentru aplicațiile de granturi prin peer-review și sfaturi constructive.

Întâlnirile din cadrul acestor workshop-uri vor discuta tipuri specifice de call-uri, cum ar fi programele postdoctorale Marie Curie și aspecte generale referitoare la proiectarea cercetării. Întâlnirile vor fi realizate ca workshop-uri interactive despre scrierea de granturi. După discutarea unor aspecte specifice ale scrierii academice engleze, de la structură și organizare la stil și dicție, în întâlnirea finală participanții vor fi invitați să își prezinte voluntar aplicațiile pentru proiecte la care lucrează în prezent pentru a fi discutate, pentru peer-review și editare. Implicarea activă în workshop-urile de scriere va permite participanților să aplice în propriile aplicații pentru granturi lecțiile și strategiile învățate în seminar.

Mai multe informații despre seminariile The grant proposal: from research design to writing strategies pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This