Paul Fiddes, profesor de teologie sistematică și director de cercetare la Colegiul Regent’s Park de la Universitatea din Oxford, și Doctor Honoris Causa al Universității din București, participă în perioada 5 – 6 decembrie 2016 la mai multe evenimente organizate de Facultatea de Teologie Baptistă a Universității din București.

Luni, 5 decembrie 2016, Facultatea de Teologie Baptistă organizează cea de-a IV-a conferință internațională despre Ecclesiologie și Etnografie. Conferința este găzduită de Centrul de Cercetare „Credință și Cultură” al Facultății de Teologie Baptistă și va avea loc începând cu ora 14:00, la sediul facultății (str. Berzei, nr. 29). La această conferință prof. Paul Fiddes va susține prelegerea cu tema A Midsummer Night’s Dream – William Shakespeare An Ethnographic Study of Responses to an intertextual liturgy. Tot în cadrul conferinței vor mai prezenta: prof. Daniel Barbu (Universitatea din București); dr. Laurentiu Tănase (Universitatea din București); dr. Mircea Păduraru (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași); prof. Otniel Bunaciu (Universitatea din București).

Prof. Paul Fiddes a sprijinit această conferință prin prezența sa la toate edițiile organizate în ultimii patru ani de Facultatea de Teologie Baptistă în domeniul interdisciplinar ecleziologie și etnografie.

Marți, 6 decembrie 2016, prof. Paul Fiddes va participa la două cursuri desfășurate în timpul dimineții, iar seara la un eveniment ocazionat de începerea „anului Reformei”.

Pin It on Pinterest

Share This