Universitatea din București, prin Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Carieră, în parteneriat cu AIESEC, organizație studențească globală, non-politică și non-profit, organizează evenimentul ,,Zilele Carierei” în perioada 14-16 decembrie 2016. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 14 :00-18:00, la Facultatea de Drept a Universității din București, în Sala Stoicescu (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5).

Evenimentul ,,Zilele Carierei” se adresează studenților interesați să-și creeze o viziune cât mai clară asupra unei cariere viitoare, din perspectiva abilităților și a cunoștințelor pe care trebuie să și le însușească la finalizarea studiilor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar se face pe bază de înscriere aici, până la 11 decembrie, ora 23.59.

În cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri și training-uri susținute de trainerii unor mari companii naționale și internaționale precum Vodafone, Enel, BCR, Teach for Romania și AIESEC. Sesiunile sunt concepute pentru a oferi un pachet complet de cunoștințe în legătură cu angajabiliatea studenților în anii următori, indiferent de domeniul pe care îl studiază în prezent.

În data de 14 decembrie 2016, de la ora 14:00, va avea loc deschiderea evenimentului ,,Zilele Carierei”, urmată de două workshop-uri susținute de reprezentanți Vodafone și Enel. În următoarea zi, invitații din partea organizațiilor AIESEC și Trend Consult vor susține training-uri pentru studenți. În ultima zi, reprezentanții Teach for Romania și BCR vor încheia evenimentul.

Participanții vor avea ocazia de a afla care sunt skill-urile viitorului, în contextul în care piața muncii și lumea în general este într-o continuă schimbare și transformare. Această dinamică a societății, dominată de tehnologii în curs de dezvoltare, determină nevoia acumulării de către studenți a cât mai multe cunoștințe și abilități care să le permită adaptarea pe piața muncii.

,,Zilele Carierei” este un eveniment conceput atât pentru studenți, cât și pentru cadrele didactice care vor lua parte la cele 3 zile de workshop-uri, susținând, astfel, tinerii care urmează să își formeze o carieră la finalul studiilor superioare.

Programul întreg al evenimentului poate fi consultat aici.

Mai multe detalii despre evenimentul ,,Zilele Carierei” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This