Academia Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” și Corpul Cadeților ,,Gl. mr. Nicolae Uscoi” lansează un apel la contribuții adresat tinerilor cercetători pentru organizarea celei de-a doua ediții a Salonului Internațional al Inovării și Cercetării Științifice Studențești – ”Cadet INOVA ’17”. Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 aprilie 2017, în Aula Academiei Forţelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” din Sibiu (Str. Revoluţiei, nr. 3-5).

Tinerii cercetători (studenți, studenți masteranzi, studenți doctoranzi, doctori și cercetători cu vârsta maximă de 35 de ani) sunt invitați să-și expună și să-și prezinte contribuțiile științifice prin completarea formularelor de înscriere disponibile aici, până în data de 20 martie 2017. Detalii referitoare la intrucțiunile de redactare a lucrărilor se regăsesc aici.

Transmiterea către participanţi a deciziei comitetului de jurizare de acceptare/respingere a contribuţiei depuse se face în 5 zile de la data finalizării perioadei de înscriere.

Evenimentul ”Cadet INOVA” este gândit ca o oportunitate pentru tinerii cercetători de a-şi prezenta rezultatele cercetărilor şi inovaţiilor realizate sub formă de prototipuri, machete, prezentare computerizată de tehnici sau procedee însoţite de postere şi de a realiza parteneriate ştiinţifice în vederea identificării de nişe de cercetare, tehnologice şi industriale, toate acestea conducând spre creşterea gradului de conştientizare la nivelul societăţii al importanţei şi aportului adus de tinerii cercetători în dezvoltarea tehnologică şi plusvaloare.

Cercetările acceptate și prezentate în cadrul salonului expozițional vor fi incluse în Catalogul Oficial al Salonului ”Cadet INOVAʼ17” – Volum de Cercetări și Inovații în Viziunea Tinerilor Cercetători.

Înregistrarea participanţilor şi prezentarea rezultatelor cercetării în cadrul salonului, în funcţie de capacitatea locaţiei de expunere, este suportată logistic şi financiar de către instituţia organizatoare cu ajutorul partenerilor şi sponsorilor manifestării. Participarea indirectă nu este permisă.

Mai multe detalii despre cea de-a doua ediție a Salonului Internațional al Inovării și Cercetării Științifice Studențești  –  ”Cadet INOVA ʼ17” pot fi consultate aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This