În perioada 9-27 ianuarie 2017, Centrul de Limbi Străine Ariel, din cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, organizează înscrieri la cursurile de engleză (atât engleză generală, cât şi engleză juridică şi de afaceri, cursuri de pregătire pentru testele Cambridge şi TOEFL), franceză, spaniolă, portugheză, italiană, germană, suedeză, neerlandeză (olandeză), rusă, japoneză, turcă, arabă, română pentru străini, ebraică biblică şi modernă.

Pentru înscriere este necesar să completaţi o fișă de înscriere  pe care o puteţi descărca aici sau o puteţi completa la sediul Centrului Ariel (Str. Pitar Moş nr. 7-13). De asemenea, trebuie achitată taxa pentru urmarea cursului respectiv (fie integral, fie prima rată).

Pe lângă completarea fişei menţionate anterior, înscrierile la toate modulele de nivel mediu şi avansat necesită rezolvarea unui test de plasare corespunzător nivelului dumneavoastră. Testul de plasare – elementar, mediu sau avansat, poate fi descărcat de pe site-ul Centrului Ariel (secţiunea corespunzătoare limbii care vă interesează) sau îl puteți solicita la adresa centrulariel.unibuc@gmail.com. Testul rezolvat poate fi trimis prin email la aceeași adresă sau poate fi adus la sediul din Str. Pitar Moş nr. 7-13.

Numărul minim de cursanţi necesar pentru formarea unei grupe este  10. În cazul în care, la finalul perioadei de înscrieri, nu s-au înscris 10 cursanţi într-o grupă, există posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere cu o săptămână sau două, în funcţie de caz. Dacă nici după prelungirea perioadei de înscrieri nu s-a atins numărul de 10 cursanţi, se va restitui taxa cursanţilor înscrişi.

Cursurile vor începe în luna februarie, în funcţie de completarea numărului de locuri și vor avea loc atât în sediul Facultăţii de Limbi Străine din str. Pitar Moş (în spatele Cinematografului Scala), cât şi în sediul Universităţii din str. Edgar Quinet (Piaţa Universităţii).

Toţi cursanţii care finalizează un modul de studiu primesc un certificat de participare ce conţine perioada desfăşurării cursului, nivelul de cunoştinte şi un calificativ bazat pe testele şi activităţile din timpul cursului.

Înfiinţat la iniţiativa Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti în 2001, Centrul Ariel organizează cursuri de limbi străine pentru diverse niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse, pentru eficientizarea comunicării şi a activităţilor în grup. Profesorii Centrului sunt cadre universitare, doctoranzi și cei mai buni absolvenți ai secțiilor respective din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Informații privind taxele și structurile complete ale cursurilor sunt disponibile pe site-ul Centrului Ariel.

Pin It on Pinterest

Share This