Universitatea din Bucureşti găzduieşte în acest an cea de-a VII-a ediţie a conferinţei internaţionale Consciousness, Theatre, Literature and the Arts, în perioada 5-7 iunie 2017, la Bucureşti. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul Odeon din Bucureşti, fiind organizat de către Programul de Studii Religioase – Texte și Tradiții al Facultății de Limbi și Literaturi Străine, de Institutul de Cercetări al Universității din București (ICUB) și Universitatea din Lincoln, în parteneriat cu Teatrul Odeon.

Pot fi trimise abstracte (1 pagină) pentru lucrări care se referă la orice aspect al conștienței (așa cum este definită într-o gamă de discipline legate de studiile de conștiență) în teatru, spectacol, literatură, muzică, arte frumoase și orice sub-gen al acestora.

Abstractele pot fi trimise către profesor Daniel Meyer-Dinkgräfe, la adresa de email dmeyerdinkgrafe@lincoln.ac.uk. Deadline-ul pentru transmiterea abstractelor este 1 aprilie 2017.

Mai multe detalii despre conferinţa internaţională Consciousness, Theatre, Literature and the Arts pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This