Academia Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu” organizează  în perioada 15-17 iunie 2017 la Sibiu ediția a XXIII-a Conferinței științifice internaționale ”The Knowledge – Based Organization”.

Evenimentul oferă cadrelor didactice, cercetătorilor, specialiștilor, studenților și nu numai, prilejul de a disemina cunoașterea, de a contribui la deschiderea de noi parteneriate în cadrul programelor naționale și internaționale și de a aborda o gamă largă de problematici specifice domeniilor de interes.

Persoanele interesate să participe la cea de-a XXIII-a ediție a Conferinței științifice internaționale ”The Knowledge – based organization” se pot înscrie prin completarea formularelor disponibile aici.

Termenul -limită de trimitere a rezumatelor articolelor este 10 februarie 2017. Deadline-ul de trimitere a articolelor  este 10 martie 2017. Lucrările finale accepate vor fi anunțate în data de 14 aprilie 2017.

Taxele de participare sunt următoarele:

  • 100 euro / articol;
  • 140 euro / 2 articole;
  • 100 euro / 2 articole pentru membrii comitetului științific și referenți științifici;

Conferința științifică internațională ,,The Knowledge – based organization” este o manifestare științifică inclusă în cadrul evenimentelor prilejuite de Săptămâna Internațională a Academiei Forțelor Terestre ,,Nicolae Bălcescu”, organizată sub auscpiciile Societății Academice de Management din România.

Mai multe detalii despre Conferința științifică internațională The Knowledge – based organization pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This