Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București (IRH-ICUB) organizează mai multe întâlniri din seria de workshop-uri pe tema The grant proposal: from research design to writing strategies. Prelegerile vor avea loc între orele 11:00 -13:00, în sala de seminarii a IRH – ICUB (Str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Organizatorii acestui seminar sunt Mihnea Dobre (IRH-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (New Europe College).

Workshop-urile au ca scop să ofere ocazia cercetătorilor din științele umaniste și sociale să se întâlnească, să își împărtășească experiențele, să primească sfaturi despre cum se scrie o aplicație pentru un grant și să colaboreze pentru aplicațiile lor de granturi pentru apeluri naționale și europene. Această serie de workshop-uri se adresează în primul rând cercetătorilor aflați în stadiile de început ale carierei (până la 5 ani de la finalizarea doctoratului).

Rezultatul acestei serii de workshop-uri se dorește a fi crearea unei mici comunități de cercetători care vor continua să își ofere sprijin reciproc pentru aplicațiile de granturi prin peer-review și sfaturi constructive.

Întâlnirile din cadrul acestor workshop-uri vor discuta tipuri specifice de call-uri, cum ar fi programele postdoctorale Marie Curie și aspecte generale referitoare la proiectarea cercetării. Întâlnirile vor fi realizate ca workshop-uri interactive despre scrierea de proiecte. Implicarea activă în workshop-uri va permite participanților să folosească în propriile aplicații pentru granturi lecțiile și strategiile învățate în seminar.

Programul actualizat al seminarului The grant proposal: from research design to writing strategies poate fi consultat aici.

Pin It on Pinterest

Share This