Centrul Naţional al Dansului Bucureşti invită studenții Universității din București la Festivalul LIKE CNDB, în perioada 1-26 martie 2017, pentru a se familiariza cu activitatea singurei instituții publice de dans contemporan din Europa Centrală și de Est și, totodată, unul dintre cele mai importante hub-uri de artă contemporană din România.

Accesul la spectacolele din perioada 8-12 martie este gratuit pentru studenții Facultății de Limbi și Literaturi Străine, pe baza carnetului de student, în limita locurilor disponibile.

Programul festivalului în această perioadă va fi următorul:

8 martie, ora 19.30: „2 femei contemporane”, de Ioana Marchidan;
9 martie, ora 19.30: „Self no. 10”, de/cu Elena Copuzeanu;
10 martie, ora 19.30: „lonely lonely”, de/cu Tiina Soot (Estonia) şi Dorothea Zeyringer (Austria);
11 martie, ora 19.30: „By the way”, o producţie Márta Ladjánszki/L1 Association – Ungaria;
12 martie, ora 19.30: „Nud de femeie brunetă”, de/cu Andreea David.

Aceste spectacole se vor desfășura la Sala Stere Popescu din Bulevardul Mărășești 80-82, iar pentru rezervarea locurilor este diponibil numărul de telefon 0729 902 506.

În cadrul ediţiei din 2017, Festivalul LIKE CNDB – Schimbăm idei propune cea mai bogată selecţie de până acum, cu 17 spectacole, printre care şi cele găzduite de instituţiile partenere, discuţii cu publicul, lecture-uri, proiecţiile unor filme din Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania, un workshop şi un performance one on one.

Festivalul va conține în premieră producții internaționale și evenimente prezentate în parteneriat cu teatre bucureștene precum ARCUB și Nottara, dar și spectacolele artiștilor sprijiniți de CNDB prin Selecția de proiecte 2016.

În spiritul sloganului Schimbăm idei şi al întâlnirii dintre public şi scenă, spectacolele vor fi urmate de discuţii cu publicul, cu teme şi moderatori propuşi de artiştii din festival.

Programul complet al Festivalului LIKE CNDB (1-26 martie 2017) este disponibil aici.

Pin It on Pinterest

Share This