CGS România în parteneriat cu Universitatea din București vă invită la cea de-a doua ediție a evenimentului „Cum m-am recrutat” dedicat studenților și tinerilor, în care se va discuta despre începuturile unei cariere, despre obstacolele pe care le întâlnim pe parcursul acesteia, dar și despre frumusețea unei profesii.

Evenimentul va avea loc marți, 28 martie 2017, ora 15:00, în Aula Magna a Facultății de Drept.

În cadrul evenimentului, Tudor Chirilă va povesti despre încercările și provocările de la începutul carierei, despre munca ce se ascunde în spatele succesului și despre satisfacțiile adunate de-a lungul celor 20 de ani de muzică, teatru și film.

Întâlnirea se va încheia cu o sesiune de întrebări din partea publicului și va oferi și o sesiune de autografe.

Actor, solist vocal, compozitor și producător, Tudor Chirilă a debutat în muzică ca membru fondator și vocalist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. De-a lungul celor 20 de ani de muzică a scris, ca autor sau coautor, peste 80 de cântece și a susținut concerte în fața a milioane de oameni. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației Vama, formulă în care a lansat două albume: „Vama” și „2012″. În prezent formația se pregătește de lansarea celui de-al treilea material discografic. A jucat în 14 spectacole de teatru în regia unora dintre cei mai valoroși regizori români, precum și în producții cinematografice, dintre care amintim: „Legături bolnăvicioase” în regia lui Tudor Giurgiu, „Milionari de weekend” în regia lui Cătălin Saizescu și „Nordrand”, coproducția austro-germană regizată de Barbara Albert. Cartea sa, „Exerciții de echilibru”, publicată în 2012, se bucură în continuare de un succes răsunător.

Compania americană CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing prezenți, încă din anul 2006, pe piața din România. Compania furnizează servicii în 18 limbi străine, având 6 centre de suport în: București, Brașov, Sibiu Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc și Galați.

Cei peste 3.300 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, UK, Spania și alte țări europene, precum și din US sau Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales și alte servicii externalizate. CGS este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

Mai multe detalii despre poveștile de succes din cadrul CGS România pot fi accesate aici.

Pin It on Pinterest

Share This