Între 1 şi 26 martie 2017, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti îi aşteaptă pe iubitorii dansului şi artei contemporane la cea de-a IV-a ediție a Festivalului LIKE CNDB, care va conține în premieră producții internaționale și evenimente prezentate în parteneriat cu teatre bucureștene precum ARCUB și Nottara, dar și spectacolele artiștilor sprijiniți de CNDB prin Selecția de proiecte 2016.

Evenimentele din cadrul Festivalului LIKE CNDB 2017 vor avea loc la Sala Stere Popescu (Bvd. Mărăşești 80-82, la ARCUB (Str. Lipscani 84-90) şi la Teatrul Nottara (Bvd. Magheru 20). În spiritul sloganului Schimbăm idei şi al întâlnirii dintre public şi scenă, spectacolele vor fi urmate de discuţii cu publicul, cu teme şi moderatori propuşi de artiştii din festival.

În cadrul ediţiei din 2017, Festivalul LIKE CNDB – Schimbăm idei  propune cea mai bogată selecţie de până acum, cu 17 spectacole, printre care şi cele găzduite de instituţiile partenere, discuţii cu publicul, lecture-uri, proiecţiile unor filme din Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania, un workshop şi un performance one on one.

Studenții Facultății de Litere beneficiază de acces gratuit la spectacolele din perioada 1-5 martie 2017.

Accesul la workshop-ul susţinut de artiştii din compania Rootless Root (Grecia) se face pe bază de înscriere la adresa de email ana.papadima@cndb.ro (maxim 15 participanți) și costă 35 de lei.

Intrarea la evenimentele conexe (discuții cu publicul, prezentări etc) și la „Laboratorul de practici comune” este gratuită.

Pentru reprezentațiile de la Sala Stere Popescu, biletele şi abonamentele se pot achiziţiona online pe www.kompostor.ro, sau de la sală înainte de începerea fiecărui spectacol.

Pentru spectacolele de la Teatrul Nottara, ARCUB și Teatrul Odeon biletele se vor achiziționa de la casele de bilete respective.

De asemenea, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti va anunța în cel mai scurt timp detalii despre relansarea concursului de scrieri #văzutlaCNDB.

Mai multe detalii despre Festivalul LIKE CNDB 2017, precum și programul acestei ediții pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This