În weekend-urile 25-26 martie 2017 și 1-3 aprilie are loc la București prima sesiune LEADERS Explore, un program gratuit al Fundației LEADERS, ce se desfășoară în principalele centre universitare din țară.

Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să parcurgă o sesiune de orientare profesională și un screening al personalității prin intermediul instrumentelor științifice. La sfârșitul programului, participanții vor beneficia de certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a patru zile de training cu traineri experimentați, timp în care poți afla ce talente ai, care e stilul tău de comunicare și ce rol în echipă ți se potrivește, un plan de carieră și atestatul de explorator în leadership.

La eveniment vor fi prezenți Mihai Constantinescu- directorul Festivalului internațional “George Enescu”, Iulian Stanciu – CEO eMAG, Florin Talpeș – fondator Bitdefender, dr. Ștefan Florian, director Clinica de Neurochirurgie Cluj.

Fundația LEADERS este o organizație care susține oamenii cu valori și își propun ca prin programele sale, Explore, Experience și Challenge, să desăvârșească procesul de formare a liderilor.

Mai multe detalii despre eveniment Leaders Explore pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This