Secțiunea de Științele Vieții, Mediului și ale Pământului a Institutului de Cercetări al Universității din București (SVMP – ICUB) anunță deschiderea mai multor posturi de interni (stagiari), în regim de voluntariat. Voluntarii se vor ocupa de organizarea evenimentelor Institutului de Cercetări al Universității din București (ICUB) – conferințe, școli de vară, seminarii de cercetare. Aceștia vor realiza activități de secretariat și de comunicare cu publicul.

Pentru a aplica, cei interesați trebuie să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail office@icub.unibuc.ro, până la data de 1 martie 2017.

Perioada de voluntariat este de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire.

Pentru a deveni intern al ICUB, voluntarii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– sa fie masteranzi, absolvenți de master sau doctoranzi într-una din specializările reprezentate în Institut de către Secțiunea de Științele Vieții, Mediului și ale Pământului;

– să manifeste interes pentru activitatea de cercetare;

– să fie familiari cu social media și redactarea de texte;

– să cunoască foarte bine cel puțin o limbă de circulație internațională (preferabil limba engleză);

– să fie dinamici, activi și dornici de a lucra în echipă;

Pe perioada de voluntariat, internul va fi integrat în echipa ICUB, lucrând atât cu directorul, managerul de proiecte și secretarul de secțiune cât și cu bursierii străini și profesorii invitați. La încheierea perioadei de voluntariat, stagiarul va primi o adeverință din partea Universității din București și eventuale recomandări pentru aplicații ulterioare.

Pin It on Pinterest

Share This