Centrul de Cercetare în Logica, Istoria și Filosofia Științei continuă în anul universitar 2016-2017 seria de conferințe CELFIS cu o nouă prezentare care va avea loc miercuri, 1 martie 2017, la sediul Facultății de Filosofie, în amfiteatrul Titu Maiorescu, începând cu ora 18:00, (Splaiul Independenței, nr. 204).

Prezentarea intitulată John Locke against the Trinity: Historical Biblical Criticism and the Way of Ideas Questioning the Trimitarian Dogma va fi sustinută de către Diego Lucci, profesor de  Istorie și Filosofie (American University in Bulgaria).

Seminarul CELFIS este seminarul săptămânal de cercetare în Logica, Istoria și Filosofia Științei, găzduit de Departamentul de Filosofie Teoretică și organizat (din anul 2009) de Dana Jalobeanu. Acest seminar are loc în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la sediul Facultății de Filosofie a Universității din București.

Vorbitorii de la seminarul CELFIS sunt cercetători și profesori recunoscuți, tineri cercetători și studenți doctoranzi, dispuși să discute despre lucrările lor cu restul comunității academice. Unele dintre prelegerile CELFIS sunt înregistrate și pot fi accesate pe site-ul seminarului.

Persoanele interesate să participe la seminarul CELFIS pot trimite propuneri de prezentări și abstractele acestora la următoarea adresă de e-mail: dana.jalobeanu@celfis.ro.

Mai multe detalii despre programul prelegerilor CELFIS desfășurate în anul universitar 2016-2017 pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This