Joi, 6 aprilie 2017, Facultatea de Administrație și Afaceri organizează conferința Cum să-ți construiești o carieră de succes – Cariera ta în economie și administrație – performanță, angajare, antreprenoriat. Evenimentul va avea loc începând cu ora 14:00, la sediul Facultății de Administrație și Afaceri (Bdul. Regina Elisabeta, nr. 4-12, București).

La conferință vor participa specialiști care vor împărtăși din experiența proprie și ajuta în inițierea activităților de planificare a unei cariere de succes.

Invitați:

  • Liviu Rogojinaru, Preşedinte CNIPMMR (Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România) – De ce IMM-ist ? Care ar fi motivele pentru care merită să ai afacerea ta !
  • Aurelian Cojocea, Antreprenor și Director General, NFG Group
  • Radu Puchiu, Secretar de Stat, Secretariatul General al Guvernului României
  • Ionuț Minciună, Antreprenor și Managing Partner, Idea Perpetua – Viitorul pieței muncii în era automatizărilor și inteligenței artificiale
  • Daniel A. Bujorean, PR & Communication Responsible, Ensight Management Consulting

Succesul este un concept care înseamnă, adesea, ceva diferit pentru fiecare persoană: fie că înseamnă o carieră profesională ascendentă, o vocație care aduce satisfacții, o companie clădită prin efortul propriu, o viață de familie echilibrată. Indiferent ce înseamnă succesul, fiecare persoană are un drum, mai ușor sau mai dificil, către ceea ce își dorește. Așa că întrebarea ‘’Cum să-ți construiești o carieră de succes?’’ poate primi nenumărate răspunsuri.

Dincolo de percepția fiecărei persoane, construirea și planificarea unei cariere de succes este un proces îndelungat, ce presupune adesea o planificare atentă, efort și răbdare, dar și capacitatea de a identifica oportunități și a le exploata cu folos.

 

Pin It on Pinterest

Share This