Junior Achievement România și Romanian-American Foundation organizează vineri, 24 martie 2017, conferința ,,Metode și instrumente pentru dezvoltarea abordărilor antreprenoriale în universități”. Evenimentul este parte a proiectului Universitatea Antreprenorială și va avea loc la Biblioteca Centrală Universitară din București, începând cu ora 9:30 (Str. Boteanu, nr. 1, sector 1).

 Persoanele interesate să participle la conferință pot face confirmarea participării prin trimiterea unui email până pe 10 martie 2017 la adresa alice.dutu@jaromania.org.

În prima parte a conferinței vor fi prezentate metode și instrumente utile în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale în universități, iar în a doua parte a evenimentului se va derula un training de antreprenoriat pentru personalul din universități.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Romanian-American Foundation, Ministerului Educației, UEFISCDI si OECD, precum si reprezentanți din conducerea și corpul profesoral al celor 68 de facultăți și 26 de universități participante la proiectul Universitatea Antreprenorială.

Programul conferinței ,,Metode și instrumente pentru dezvoltarea abordărilor antreprenoriale în universități” poate fi consultat aici.

Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice pentru piața de muncă a studenților. Mai multe detalii despre proiectul Universitatea Antreprenorială pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This