Vineri, 7 aprilie 2017, la ora 18:00, Departamentul de Limbi și Literaturi Germanice al Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București organizează prima ediție a «Târgului Licenței». Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (str. Pitar Moș, nr. 7-13), în sala Ion Bogdan.

În condițiile masificării studiului, Departamentul a observat, de-a lungul ultimilor ani, o tendință descrescătoare în ceea ce privește rata de finalizare a studiilor, cauza cea mai probabilă a acestei tendințe fiind accesul individual limitat la o consiliere adecvată. Departamentul își propune, din acest motiv, să vină în întâmpinarea nevoilor studenților și să ofere un cadru instituțional dedicat consilierii individuale timpurii, directe și eficiente.

Manifestarea se adresează în principal studenților de anul II de la specializările filologice ale departamentului – acolo unde elaborarea tezei de licență întâmpină exigențe ridicate –, dar menține porțile deschise pentru oricine manifestă curiozitate genuină. Vor fi prezentate profile de îndrumători și arii tematice abordabile. Manifestarea se va încheia cu o invitație la interrelaționare directă între potențiali îndrumători și potențiali candidați.

Pin It on Pinterest

Share This