În perioada 13-15 martie 2017 a avut loc cea de-a treia ediție a Săptămânii de Conştientizare a Creierului (SCC), organizată de Departamentul de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științele Educației din Universitatea din București. Organizatorii evenimentului au fost lect. univ. dr. Ioana Podina şi lect. univ. dr. Raluca Tomşa, cadre didactice la Facultatea de Psihologie și Științele Educației .

Evenimentul a adus împreună specialişti din domenii variate precum psihologi, actori, cercetători, specialişti în neuroştiinţe, biologi. A treia ediție a Săptămânii de Conştientizare a Creierului (SCC) a fost organizată pe trei paliere dedicate ştiinţelor cognitive, neuroştiinţelor şi artelor, evenimentul reunind aproximativ 350 de persoane. În acest fel, evenimentul şi-a atins scopul de a transmite informații despre cele mai importante progrese în ştiinţele cognitive şi neuroştiinţe.

Evenimentul a fost sprijinit de Dana Foundation.

Informații privind ediţiile viitoare ale Săptămânii de Conştientizare a Creierului pot fi consultate pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Pin It on Pinterest

Share This