Săptămâna viitoare, pe 15 martie 2017, la Hotel Sheraton din București are loc Finance Boot Camp, un eveniment pentru studenții și absolvenții care își doresc o carieră în Finanțe, Contabilitate, Audit sau Taxe. Deadline-ul de aplicare la eveniment este joi, 9 martie. Regulamentul de aplicare este disponibil la sectiunea evenimentului, pe hipo.ro. Persoanele selectate vor primi invitația de a participa la eveniment.

Tinerii selectați vor avea ocazia să interacționeze direct cu reprezentanți din companii de top, să aplice la zeci de oportunități de carieră și să afle cum să se pregătească pentru dezvoltarea carierei lor.

Companiile care vor fi prezente ediția aceasta sunt: ACCA, British American Tobacco, CIMA, Coca-Cola HBC, Deloitte, EY România, Mazars, PwC, SG EBS și Vodafone România. Iată câteva oportunităţi de cariera pe care le poţi accesa în urma participării la eveniment: Tax Graduate Recruitment 2017 – Deloitte Romania, EY Express Career Program – EY Romania, Audit Trainee – Mazars, Junior Accountant in Tax department – PwC.

Evenimentul din acest an va cuprinde o serie de conferințe și workshopuri care vin în susținerea participanților pentru dezvoltarea unei cariere de success în domeniile Finanțe, Contabilitate, Audit sau Taxe. Workshopurile sunt susținute de companiile: Deloitte, British American Tobacco, EY România, Vodafone România, Mazars, PwC și SG EBS. Deloitte va avea un workshop pe taxe, cu tema One step closer to Tax şi un workshop pe audit A sneak peak into Audit. Compania SG EBS va susține o sesiune despre Inovația ca motor al dezvoltării în Societe Generale EBS. Pentru că inovația să devină dintr-un demers oportunist și incremental unul transformativ și dirijat, cum ne selectăm și prioritizăm ariile de interes? Cum ne asigurăm că obținem maximum de impact prin inovație?

Câtiva dintre speakerii acestei ediții sunt: Pieter Wessel – Tax Partner, Deloitte; Ella Chilea – Audit & FAS Director, Mazars; Andreea Mihnea – HR Director, EY România; Mihai Anita, Partener Audit, PwC, Daniela Vasilescu – Deputy Head SSC FIN, SG EBS;  Daniela Verheyen, Manager, FP&A and Performance Management, Vodafone România.

Mai multe detalii cu privire la înscriere și agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea evenimentului, pe www.hipo.ro.

 

Pin It on Pinterest

Share This