Joi, 9 martie 2017, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București (IRH-ICUB) va organiza un nou lunchtime seminar cu tema ”Strategies of Visibility: Mediated Migration”. Prelegerea va fi susținută de Corina Ilea, fellow al Secțiunii de Științe Umaniste a Institutului de Cercetări al Universității din București. Prelegerea va avea loc începând cu ora 14:00, în sala de seminarii a IRH–ICUB (Str. Dimitrie Brândză, nr. 1).

Lunchtime seminar este în prezent seminarul de cercetare al Secțiunii de Științe Umaniste a ICUB, în cadrul căruia membrii și cercetătorii asociați își pot prezenta lucrările. Acest seminar are loc în fiecare joi, între lunile octombrie și iunie. Seminarul începe la ora 13:30 cu un prânz informal, iar de la ora 14:00 cercetătorul are la dispoziție o oră pentru a-și prezenta lucrarea, urmată de o oră de dezbateri. Scopul acestui seminar este acela de a pune la dispoziție un mediu colegial, interdisciplinar și competitiv în care cercetătorii își pot testa ideile și perfecționa argumentele. Seminarul este deschis pentru membri ai Institutului și cercetători asociați, dar și pentru invitații acestora. Cei interesați să participe pot trimite un email la adresa humanities@icub.unibuc.ro.

Mai multe detalii despre lunchtime seminarul cu tema ”Strategies of Visibility: Mediated Migration” pot fi consultate aici.

 

Pin It on Pinterest

Share This