Pentru prima oară în istoria publicității românești, studenții Facultății de Litere din cadrul Universității din București premiază cele mai bune inițiative din industrie. Evenimentul Premiile Studenților în Publicitate va avea loc vineri, 10 martie 2017, începând cu ora 19:00, la Casa Universitarilor (Strada Dionisie Lupu, nr. 46).

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment printr-un e-mail la adresa contact@pr.unibuc.ro.

În cadrul evenimentului Premiile Studenților în Publicitate se vor acorda premii pentru categorii precum ,,made in Romania”, ,,cel mai bun branding de țară”, ,,cea mai tare campanie de storyscaping”, ,,cea mai fumoasă gamă de produse”, ,,cea mai bună idee de start-up”, ,,cel mai bun brand de media”, ,,cel mai bun digital accelerator”, ,,cel mai îndrăgit prorector” și nu numai.

Evenimentul este organizat de studenții masteratului Consultanță și Expertiză în Publicitate, primul program de studii de master în domeniul publicității din România, înființat în cadrul Facultății de Litere a Universității din București.

Nominalizările vor fi anunțate la eveniment, criteriile de acordare a premiilor constând în gradul de implicare a brandurilor în proiectele studențești și în susținerea acestora, precum și în susținerea inițiativelor locale românești.

La eveniment vor participa reprezentanți ai comunității academice, profesori universitari, studenți, dar și reprezentanți ai brandurilor și ai agențiilor de publicitate, precum și jurnaliști.

În cadrul evenimentului va avea loc și un concert de muzică românească. Spre finalul evenimentului se va oferi un cocktail, în care se vor servi vinuri și brânzeturi românești.

Partenerii evenimentului: Best Horeca, Valoris, Ursus, Glass Contur.

Partenerii media: Cotidianul, Igloo.

 

Pin It on Pinterest

Share This