InfoCons – Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România reprezentată de președintele Sorin Mierlea a încheiat un Acord de Colaborare cu Universitatea din București reprezentată prin Rector  prof. univ. dr. Mircea Dumitru,   ce are ca obiect consultarea și susținerea reciprocă în inițierea și derularea de Campanii și activități de cercetare în care să fie implicați atât studenții, cât și cadrele didactice, proiecte cu implicații puternice la nivel social, desfășurarea activității de practică și voluntariat în cadrul InfoCons.

Prin semnarea Protocolului, cele două organizații confirmă această colaborare și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul studenților și cadrelor didactice  în calitatea lor de consumatori.

InfoCons – Asociație Natională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România – InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Universitatea din Bucureşti este una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România. În cei peste 150 de ani de existenţă, ea a ajuns să aibă un solid prestigiu naţional şi internaţional. Mulţi dintre absolvenţii Universităţii s-au afirmat ca personalităţi de seamă: profesori şi cercetători la majoritatea marilor universităţi ale lumii, membrii ai Academiei Române.

Numeroasele generaţii de studenţi şi profesori au reuşit să impună Universitatea din Bucureşti ca una din instituţiile de referinţă pentru întreaga societate românească. Diplomele Universităţii din Bucureşti constituie o garanţie a unui înalt nivel de pregătire şi creativitate ştiinţifice, compatibil cu cele mai înalte exigenţe de competitivitate, prezente în câmpul cunoaşterii şi culturii contemporane.

Universitatea din Bucureşti acoperă domeniile știinţelor umaniste şi sociale, științelor naturii și științelor exacte. Universitatea din Bucureşti oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile şi formele de pregătire universitară: 93 de programe de licenţă, 208 programe de masterat, 21 de programe de doctorat. Diplomele acordate de Universitatea din Bucureşti sunt recunoscute în majoritatea ţărilor lumii. În cadrul Universităţii din Bucureşti funcţionează programe de studii organizate în colaborare cu universităţi prestigioase din străinătate. Absolvenţii acestor programe primesc diplome din partea Universităţii din Bucureşti şi a universităţii partenere.

Pin It on Pinterest

Share This