Universitatea din București are acces gratuit la cărți, lucrări de referință și reviste de la trei edituri renumite din domeniul științelor sociale și economice: Sage, Emerald și Euromonitor. Accesul se face prin IP instituțional și acces mobil.

În perioada 6 martie – 6 aprilie 2017, Sage Knowledge oferă acces gratuit la cărți și lucrări de referință din domeniul științelor sociale, Emerald Publishing Group și Enformation oferă până la sfârșitul lunii aprilie.acces gratuit la colecțiile de reviste Emerald Management Journals și Emerald Engineering, reviste de management și inginerie. Euromonitor Passport, bază de date de cercetări de piață, oferă acces gratuit în perioada 6 martie – 6 aprilie 2017.

SAGE Knowledge este o bibliotecă digitală de cărți din domeniul științelor sociale, care se adresează în egală măsură studenților, cercetătorilor și cadrelor didactice. Găzduiește peste 6.100 de titluri în format text și video: ebooks, lucrări de referință, monografii, manuale, lucrări de cercetare. Din 2016, platforma include și seria SAGE Business Cases.

Euromonitor International, lider mondial în cercetări de piață strategice, sprijină mediul academic, oferind soluții de cercetare de piață pentru mai multe domenii de activitate. Datele furnizate sunt folosite la scară largă și sunt utilizate cu încredere de comunitatea academică. Cercetarea Euromonitor susține personalul facultăților și al bibliotecilor din instituții de top, studenții și universitățile, școlile de afaceri și centrele de cercetare academică afiliate din întreaga lume.

Emerald Management Journals este cea mai importantă resursă de reviste care oferă acoperire cuprinzătoare în domeniul managementului și a specializărilor complementare. Emerald Engineering este o colecție de înaltă calitate, interdisciplinară (include 62% reviste cotate ISI și 92% în Scopus) ce acoperă o gamă largă de subiecte, de la modelare electronică până la inginerie mecanică.

Pin It on Pinterest

Share This