Universitatea din București se află în lista instituțiilor beneficiare în ceea ce privește accesul gratuit la revistele Nature. SpringerNature și Enformation oferă acces gratuit în continuare la revistele Nature, până la 31 martie 2017.

Modalitatea de acces la titlurile publicate în revistele Nature se realizează pe bază de IP instituțional disponibil aici și profil acces disponibil aici.

Nature Research are o lungă tradiție în publicarea revistelor de specialitate din domenii precum științele vieții, științele fizice și medicina clinică. Revistă reprezentativă, numărul 1 în științe multidisciplinare, Nature oferă cititorilor cele mai importante lucrări de cercetare științifică în științe și tehnologie încă din 1869.

În perioada de acces gratuit sunt disponibile noile titluri Nature, lansate în 2017:

Nature Astronomy este o revistă interdisciplinară, care corelează informațiile din toate disciplinele conexe domeniului astronomiei.

Nature Reviews Chemistry prezintă teme din ampla arie a chimiei pure și aplicate și se adresează atât specialiștilor, cât și celor care își doresc să afle noi perspective despre domeniu.

Nature Ecology & Evolution reunește cele mai bune cercetări din întreaga gamă a disciplinelor din domeniul ecologiei și biologiei evoluționiste.

Nature Human Behaviour conține lucrări de top despre originile, dezvoltarea și paradigmele behaviorismului.

Nature Biomedical Engineering publică articole de cercetare, recenzii și comentarii cu un mare impact și o deosebită importanță pentru comunitatea de profil, incluzând aici oameni de știință, ingineri și clinicieni.

În privința portofoliului științelor vieții, acesta include revistele Nature dedicate cercetării, dar și apreciata serie Nature Reviews. Toate publicațiile specifice domeniului științelor vieții sunt considerate titluri de referință. Câteva exemple pentru revistele de cercetare Nature care se încadrează constant în top 10 din domeniul aferent lor: Nature Biotechnology, Nature Cell Biology, Nature Chemical Biology, Nature Genetics, Nature Immunology, Nature Medicine, Nature Neuroscience, Nature Structural & Molecular Biology. De asemenea, 5 dintre titlurile Nature Reviews de care Universitatea din București poate beneficia prin acest trial, se află în topul lunar al revistelor din categoria lor: Nature Reviews Drug Discovery, Nature Reviews Genetics, Nature Reviews Microbiology, Nature Reviews Neuroscience, Nature Reviews Molecular Cell Biology.

Toate revistele pun la dispoziția cititorilor progrese importante și avangardiste în cercetare din diverse discipline. Ca cititor și utilizator al acestor titluri ai parte de o combinație unică de conținut, care te ține la curent cu cele mai recente descoperiri, noutăți, comentarii și analize. Totodată, revistele prezintă informații speciale și un conținut suplimentar online. Printre alte titluri de elită, până pe 31 martie 2017, accesul este gratuit și la 5 dintre revistele de cercetare Nature în științe fizice, revistele numărul 1 din categoria lor: Nature Climate Change, Nature Geoscience, Nature Materials, Nature Nanotechnology, Nature Photonics.

Mai multe detalii privind accesul gratuit la revistele Nature pot fi conultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This