Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București organizează în perioada 4 – 6 aprilie 2017 seria de evenimente Zilele Porților Deschise la sediul din B-dul Regina Elisabeta, nr. 4-12, sector 1.
Manifestarea include o serie de evenimente dedicate liceenilor și tuturor celor interesați:

 • Conferințe de prezentare a programelor de studiu oferite de facultate
 • Conferințe și activități organizate de profesori și de cercurile studențești
 • Cursuri deschise publicului.

Programul evenimentelor 

Marți, 4 aprilie 2017, 14.00-14.30

 • Prezentarea programelor de studii de licență în limba română și în limba engleză  și a oportunităților de mobilitate internațională pentru studenți;
 • Prezentarea oportunităților de practică și carieră în domeniul economiei și științelor administrative;
 • Întâlnire cu decanul facultății, Conf. Univ. Dr. Răzvan –Mihail Papuc;
  Unde? – Decanatul Facultății de Administrație și Afaceri (B-dul Regina Elisabeta nr. 4-12, etaj 1)

Miercuri, 5 aprilie 2017, 14:30-16:00

 • Treasure Hunt– organizat și susținut de Asociația Studenților în Administrație și Afaceri. ASAA va organiza Treasure Hunt pe traseul Universitate (Facultatea de Administrație și Afaceri) – Eroilor (Facultatea de Drept/ Rectorat).

Joi, 6 aprilie 2017, 14.00-16.30 

 • Conferința ‘’Cum să-ți construiești o carieră de succes’’ – Cariera ta în economie și administrație – performanță, angajare, antreprenoriat. Conferința este dedicată elevilor, dar și studenților facultății noastre de la ciclurile de licență și master.
 • Prezentarea oportunităților de practică și carieră în domeniul economiei și științelor administrative;
  Unde? – Amfiteatrul R3, (B-dul Regina Elisabeta nr. 4-12, etaj 3)

De asemenea, Facultatea de Administrație și Afaceri îi invită pe toți cei interesați să viziteze sediul și laboratoarele facultății și să participe la cursurile FAA. Facultatea de Administrație și Afaceri își va deschide porțile tuturor celor interesați, în perioada 4-6 aprilie, în intervalul orar 10:00-16:00.
Vizitele se organizează numai pe bază de programare la adresa de email: camelia.cojocaru@faa.unibuc.ro, sau telefonic la nr. 0723.927651. Persoana de contact: Conf. Univ. Dr. Camelia Cojocaru.

Mai multe informații despre programul evenimentelor Zilele Porților Deschise la Facultatea de Administrație și Afaceri pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This