Facultatea de Chimie a Universității din București organizează în perioada 27-31 martie 2017 seria de evenimente Zilele Porților Deschise la sediul din B-dul Regina Elisabeta, nr. 4-12.

Timp de o săptămână, elevii, viitorii studenți, vor avea oportunitatea de a descoperi domeniul chimiei în laboratoarele facultății.

Experimentele chimice spectaculoase, vizitele în laboratoarele facultăţii, întâlnirile cu studenții și cadrele didactice, prezentarea ofertei educaţionale a facultăţii şi oportunităţile de carieră pentru studenţi şi absolvenţi, participarea la cursuri/laboratoare sunt câteva din activităţile oferite grupurilor de elevi.

Marţi, 28 martie 2017, grupul Alumni al Facultății de Chimie organizează întâlnirea ,,Chimiști și Cariere”, începând cu ora 18:00, la Facultatea de Chimie, în Amfiteatrul I.G. Murgulescu (R2), (B-dul Regina Elisabeta, nr. 4-12). Mai multe detalii despre întâlnirea ,,Chimiști și Cariere” pot fi consultate aici.

Joi, 30 martie 2017, va avea loc şedinţa Cercului studenţesc „Laboratorul de Didactică”, în Amfiteatrul I.G. Murgulescu (R2) al Facultății de Chimie, începând cu ora 18:00.

În saptamâna 27-31 martie 2017, Facultatea de Chimie își deschide porțile și studenților din cadrul Facultății de Chimie, Biologie, Geografie din Universitatea de Vest, Timişoara, în cadrul programului ,,Schimb de experiență”, organizat de către Asociaţia Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti (ASC-UB), în colaborare cu Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT). Mai multe detalii despre programul ,,Schimb de experiență” pot fi consultate aici.

Grupurile de elevi (minimum 10 elevi însoțiti de un cadru didactic) care doresc să participe la la evenimentul Zilele Porților Deschise îşi vor confirma prezența la adresa de e-mail furnizată pe site-ul facultății, cu cel putin 5 zile înainte, precizând următoarele informații:

– opțiunea pentru o zi şi un anumit interval orar,

– dimensiunea grupului şi clasele din care fac parte elevii;

– numele persoanei care răspunde de grup, afilierea.

Acceptul şi alte informații se vor comunica prin e-mail.

Mai multe detalii despre evenimentul Zilele Porților Deschise la Facultatea de Chimie pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This