Joi, 6 aprilie 2017, Secțiunea de Științe Umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București (IRH-ICUB) organizează o nouă întâlnire din seria de workshop-uri cu tema The grant proposal: from research design to writing strategies. Prelegerea intitulată ”Examples of Application Writing” va avea loc în sala de seminarii a IRH–ICUB (Str. Dimitrie Brândză, nr. 1), în intervalul orar 11:00-13:00.

Organizatorii seminarului The grant proposal: from research design to writing strategies sunt Mihnea Dobre (IRH-ICUB) și Ionuț Epurescu-Pascovici (New Europe College).

Workshop-urile ”The grant proposal: from research design to writing strategies” au ca scop să ofere ocazia cercetătorilor din științele umaniste și sociale să se întâlnească, să își împărtășească experiențele, să primească sfaturi despre cum se scrie o aplicație pentru un grant și să colaboreze pentru aplicațiile lor de granturi pentru apeluri naționale și europene. Această serie de workshop-uri se adresează în primul rând cercetătorilor aflați în stadiile de început ale carierei (până la 5 ani de la finalizarea doctoratului).

Rezultatul acestei serii de workshop-uri se dorește a fi crearea unei mici comunități de cercetători care vor continua să își ofere sprijin reciproc pentru aplicațiile de granturi prin peer-review și sfaturi constructive.

Mai multe detalii despre programul întâlnirilor din cadrul workshop-ului ”The grant proposal: from research design to writing strategies” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This