Secția de Științe Umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București organizează un nou seminar Medieval Europe and Beyond, luni, 3 aprilie 2017, începând cu ora 17:00, la sediul IRH-ICUB (Str. Dimitrie Brândză, nr. 1). Seminarul se va desfășura sub forma unei mese rotunde cu tema ”The late-medieval advances in government”.

Organizatorii seminarului Medieval Europe and Beyond sunt Marian Coman, lector la Universitatea din București și cercetător la Institutul de Istorie al Academiei Române ,,Nicolae Iorga”, și Ionuț Epurescu-Pascovici, cercetător la New Europe College. Mai multe detalii despre organizatorii acestui seminar pot fi accesate aici.

Întâlnirile din cadrul seminarului Medieval Europe and Beyond sunt adresate istoricilor, cercetătorilor din domeniul științelor sociale și filosofilor, interesați să discute despre ultimele descoperiri din studiul Europei medievale. Sunt încurajate comparații între Europa Latină, Bizanț și Islam, și între antichitatea târzie, Evul Mediu și perioada modernă timpurie. Grupul de cercetare nu este limitat la medievaliști, ci este deschis și pentru colegii din alte domenii.

Mai multe informații despre seminarul Medieval Europe and Beyond pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This