Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) organizează în perioada 27-28 aprilie 2017 cea de-a treia ediție a proiectului ”Diversity”. Evenimentul constă într-o serie de dezbateri care au loc la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (Str. Pitar Moș, nr. 7-13), în intervalul orar 12:00-16:00.

Lumea în care trăim este guvernată de prejudecăți, fie că vorbim despre naționalitate, etnie, sex, condiție socială, orientare sexuală sau apartenența la o anumită religie, fiecare dintre noi cunoaște efectele discriminării. În acest context, ASLS organizează proiectul „Diversity” care încurajează libera comunicare și cunoașterea nedreptăților sociale, având ca scop spulberarea prejudecăților și eliminarea stigmatizării persoanelor din jurul nostru.

Discuțiile din cadrul evenimentului au drept scop evidențierea problemelor cotidiene, a diferențelor dintre cetățeni și a statutului social al minorităților.

Participanții la eveniment vor putea să se înscrie la o tombolă cu premii de la Editura Hecate în Holul de Marmură din sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (strada Edgar Quinet, nr. 5-7). În schimbul unei donații, participanții vor primi un ceai, o cafea sau un obiect handmade.

Pin It on Pinterest

Share This