Asociaţia Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti (ASC-UB) şi Facultatea de Chimie a Universităţii din Bucureşti organizează vineri, 26 mai 2017, cea de-a XIII-a ediţie a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti. Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul I.G.Murgulescu (R2), la Facultatea de Chimie (Bd. Regina Elisabeta, nr. 4-12), începând cu ora 09:00.

Evenimentul se adresează studenților de la licenţă, master și doctorat din domeniul chimiei şi are drept scop prezentarea direcţiilor de cercetare și a rezultatelor obținute de către studenți.

În deschiderea lucrărilor sesiunii, acad. Maria Zaharescu, de la Institutul de Chimie-Fizică „Ilie Murgulescu” al Academiei Române, va susține conferința plenară intitulată Sol-gel Chemistry. Basic Researches and Applications.

Dr. Arnaud Comment, de la University of Cambridge UK și General Electric Healthcare, invitat al Secției de Științe exacte a Institutului de Cercetare al Universității din București (ICUB), va prezenta prelegerea Hyperpolarized Magnetic Resonance.

Mai multe informații despre cea de-a XIII-a ediţie a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti la Facultatea de Chimie și programul prezentărilor pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This