Societatea Internațională ,,Toma de Aquino”, filiala română, în parteneriat cu Facultatea de Teologie Romano-Catolică a Universității din București și Institutul Teologic Romano-Catolic din București, organizează în perioada 12-13 mai 2017 Conferința Anuală a Societății Internaționale ,,Toma de Aquino”. Tema conferinței de anul acesta este ,,Despre bunătate. Abordări filosofice, teologice și interdisciplinare”. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Teologie Romano-Catolică, în sala 31 (Str. Gen. Berthelot, nr. 19, et. III).

În deschiderea evenimentului de vineri, 12 mai 2017, pr. prof. univ. dr. Wilhelm Dancă, decanul Facultății de Teologie Romano-Catolică a Universității din București și președintele Societății Internaționale „Toma de Aquino”, va susține prezentarea intitulată ,,Ființa ca bunătate, valoarea și principiul finalității”, începând cu ora 11:00.

Pe parcursul celor două zile, la conferință vor fi prezenți alături de profesori ai Universității din București și cadre didactice de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, dar și de la Université Libre de Bruxelles, care vor participa cu prezentări din sfera tematică a conferinței de anul acesta ,,Despre bunătate. Abordări filosofice, teologice și interdisciplinare”.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată aici.

Pin It on Pinterest

Share This