Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București organizează miercuri, 24 mai 2017, ediția a IV-a a conferinței studenților Departamentului de Formare a Profesorilor ”Education First”. Evenimentul va avea loc la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației, în Amfiteatrul Damaschin (Șoseaua Panduri, nr. 90).

Conferința își propune să ofere un spațiu epistemologic de reflecție și acțiune, în interiorul căruia studiile, cercetările, proiectele elaborate de studenții și masteranzii Departamentului de Formare a Profesorilor să contureze direcţiile de schimbare pozitivă a praxisului educațional actual. În cadrul manifestării științifice vor avea loc dezbateri ale unor problematici din învățământ.

Deschiderea conferinței va avea loc începând cu ora 14:00, prin susținerea de prelegeri și prin organizarea unor ateliere de prezentare a programelor de masterat ale Departamentului de Formare a Profesorilor (Educaţie timpurie, Educaţie presecundară, Mentoratul în educaţie, Pedagogii alternative şi arta teatrală, Învăţare, inovare şi coaching în educaţie). La finalul evenimentului va avea loc decernarea premiilor.

Intrarea la eveniment este liberă. Formularul de înscriere este disponibil aici.

Mai multe detalii despre cea de-a IV-a ediție a Conferinței Studenților ”Education First” pot fi consultate aici.

Pin It on Pinterest

Share This